CE MATERIALE POT LIPICI CU
POXIPOL®?

POXIPOL®, pentru versatilitatea utilizărilor sale este adezivul epoxidic
ce nu poate lipsi din trusa ta scule

Poate fi utilizat pe diferite suprafețe și materiale precum: metal, ciment, ceramică, lemn, piatră naturală, beton, sticlă, fibrociment, porțelan.

Este ușor de preparat și aplicat!

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din metal sau aluminiu.

POXIPOL®este un adeziv cu întărire rapid, cu o puternică aderență, de mare rezistență chimică, termică și la solicitări mecanice. Rezistența maximă o prezinta la temperaturi ambientale. În funcție de aplicație, rezistă până la 120°C.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL®poți repara și restaura obiecte din mozaic.

Poți folosi POXIPOL®-ul la repararea și restaurarea obiectelor din mozaic, acesta oferind o mare rigiditate și stabilitate reparațiilor realizate.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din ceramică.

Pentru repararea obiectelor din ceramică poți folosi POXIPOL®-ul și în doar 10 minute vei obține o reparație rezistentă și durabilă.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din lemn.

POXIPOL® are caracteristicile necesare reparării obiectelor din lemn, aplicându-se cu ușurință, precum o pastă, iar odată întărit poate fi vopsit în culoarea obiectului reparat.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din piatră naturală.

POXIPOL® este un adeziv excelent cu caracteristici de înaltă rezistență aplicabile perfect materialelor din piatră naturală pentru deosebita sa aderență, reziliență și durabilitate.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din sticl.

POXIPOL® este un adeziv versatil cu care poți repara obiecte din sticlă, este rezistent la apă, uleiuri și temperaturi de până la 120°C în funcție de aplicație.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți face reparații în beton.

POXIPOL® pentru tăria, rezistența și durabilitatea sa se comportă foarte bine la reparații și aplicații ce încorporează acest material, obținând soluționarea problemei în doar 10 minute.
Mergi la Atelier

POXIPOL®-ul poate fi utilizat pentru a repara fibrocimentului.

Fibrocimentul este folosit în principal pentru realizarea de învelitori, izolarea și impermeabilizarea structurilor. POXIPOL®nu se contractă, nu se dilată și nu se deformează fiind ideal pentru acest gen de aplicații.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din faianță.

POXIPOL® are o mare rezistență la lovituri și impact. Înainte de întărirea adezivului, aspectul lipiturii poate fi îmbunătățit prin netezire cu o spatulă sau cu un cuțit, umezite în prealabil în apă.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poti lipi granit.

POXIPOL® este ușor de utilizat, are o excelentă stabilitate și aderență, este rezistent la îmbătrânire și se întareste în doar 10 minute.
Mergi la Atelier

Cu POXIPOL® poți repara obiecte din porțelan.

Lipitura cu POXIPOL® a porțelanului este rezistentă la apă, solvenți, uleiuri și grăsimi, dobândind rezistența maximă la temperatura ambientală. În funcție de aplicație rezistă până la 120°C.
Mergi la Atelier

Găsești și mai multe idei de reparații în Atelierul POXIPOL®

Dorești sa împărtășești și altora o reparație pe care ai făcut-o cu POXIPOL®?
Trimite-ne un video sau fotografii ale reparației tale, povestește-ne cum ai
făcut si noi le vom publica.
Cum trebuie să procedezi?
E foarte ușor: filmează-te făcând reparația și trimite-ne video-ul pe e-mail cu titlul: „Eu folosesc POXIPOL®!”, adaugă-ți datele personale iar dacă specialiștii noștri își vor da acordul, o vom publica cu numele tău pe pagina web și pe rețelele sociale.
E-mail: eufolosescpoxipol@poxipol.com.ro